Förkyld

Ja faktiskt. Och det känns lite märkligt för jag har inte varit ordentligt förkyld sen innan jag kraschade. Då var jag förkyld nästan hela tiden. Kroppen var extremt infektionskänslig och jag fick öŕoninflammationer, bihåleinflammationer och halsont flera gånger i månaden. Så nu undrar jag förstås om jag är förkyld på riktigt eller om kroppen återigen säger att jag måste återhämta mig bättre och oftare. Det är alltså närmare tre år sen jag var rejält förkyld, vad i allsin dar kan ha gjort mig förkyld nu? Äh… kan väl inte grubbla på det för jag lär ju inte få veta det ändå.

Jag har varit dålig på att vila på sistone. Och jag har haft mycket inplanerat. Barnpassning, höhämtning, möten, spontanresa, djurpyssel, och en massa annat. Och så har jag hoppat över vilan mitt på dagen. Jag har suttit ner men har samtidigt passat på att göra nåt medans jag ändå sitter där…. gaah! När fasen ska jag lära mig…

Orkar inte skriva mer nu. Jag skriver på telefonen och det gör ont att hålla i den plus att jag skriver fel hela tiden. Jag skriver mer imorgon och troligtvis blir det lite mer intressant än den här sörjan….

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s